måndag 1 april 2013

Roadtrip!Haft en super rolig helg i med Johan, Jim och Louise i Jönköping! :) Drog i lördags morse vid åttatiden ner till Jönköping och var nere och inne på Elmia vid kvart i elva. Fanns massa roligt att glo på, speciellt folk. ;) Knalla runt där ett antal timmar för att sedan checka in på hotellet vid fem och bara slappa! Ut och käka gött käk på O'learys för att till slut hamna på A6, vilket jävla ställe... Trodde de skulle vara värsta draget på A6, men det kunde vi ju fet glömma. Om man tycker att fyllon och volvoraggare är värsta draget har den kommit till paradiset. Var ju BARA massa pråmar över allt, inklusive alla fulla idioter. Fanns en och annan fin bil, men det mesta var bara skit...

Lööv It!Sluta med att vi drog tillbaka till hotellet, la oss i ett varmt bad och fastna framför tv:n nån timma :) Gick upp i vettig tid, käka frukost och får för oss att ta en spontan roadtrip till ULLARED! Nöjda tjejer i baksätet! ;) Snurra runt några timmar på Ullared och hitta lite spännande saker. Åkte ju bara liten Golf med massa packning, men vi fick plats med alla grejer :) Fick köpt suuuuper fina tallrikar! Helt såld på dem! Ska fixa en bild så ni får se dem. ;) Johan hade litet smått psykbryt på mig för de där tallrikarna! Landa i alla fall hemma vid niotiden på kvällen, helt slut... Insåg att man skulle haft en stegräknare på sig så att man kunde se hur många steg vi gått i helgen. Skulle vara roligt att se! Fick ihop ett X antal steg och ca 80mil i bara bilresa på två dagar!

Mycket skratt blev det under helgen, speciellt när man sitter i bilkö, är trött och sjunger "lilla snigel" med stängd mun ;)

See You Soon

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar